Vinlista

Vitt vin

Husets vita – Mezzo
Chardonnay
     69:-/275:-
Ungdomligt vin med fräsch och fruktig doft av päron, citrus och tropisk frukt. Vinet har balanserad syra och fruktig smak av päron, ananas och citrusfrukt

 

Kendermann Rieslin
Kalkstein      80:-/320:-

Frisk och fruktig doft av gröna äpplen, Lime och andra citrusfrukter. Smaken är elegant med inslag av gröna äpplen, citrus och exotisk frukt såsom ananas och mango meden frisk ton av grapefrukt och mineral.

Santa Tresa Grillo Viognier    85:-/340:-
Nyanserad frisk doft av tropiska frukter såsom persika, citrus och honungsmelon. Doften har även inslag av vanilj och vita blommor. Smaken är tropisk fruktig, har blommiga inslag samt ett något kryddigt avslut.

 

Mousserande

 

Mouss Costaross Gran Cuvee IT  69:-/365:-
Fin mousserande med härlig fruktighet i smaken meden balanserad frisk syra och en liten elegant avslutande citruston.

Tommasi Filodora Prosecco      85:-/450:-
Klar, ren, fruktig och aningen kryddig doft med inslag av citrus och blommor. Intensiv och torr smak med inslag av citrus och mineraler samt en ton av mandel i eftersmaken?

Mouss Rose Brut Mille  85:-/450:-
Laxrosa till färgen, den har fruktiga dofter som påminner om vilda jordgubbar, citrustoner, hallon och viol.

Rött vin

 

Husets röda – Si Bontempo Organico
Tempranillo    69:-/275:-

Stor varm doft med massor av inbjudande vanilj, fudge, sötlakrits och mörka körsbär. Medelfylligt vin med smak av mogna mörka bär såsom körsbär, blåbär och vanilj. Fint långt avslut med mycket bärig smak.

Giolmerlot     80:-/320:-
Doft och smak är fruktig och kryddig med toner skogsfiallon, jordgubbar, katrinplommon, mogna körsbär, korinter och nejlika. J smaken finns även toner av lingon och vitpeppar. Vinet är medelfylligt med mjuka tanniner och har en lång fruktig eftersmak.

Duorum Colfieita       85:-/340:-
Fruktig, komplex och kryddig doft med fatkaraktär och inslag av plommon, viol, mörka bär, peppar och vanilj. Smaken har inslag av mörk frukt såsom björnbär, vinbär och plommon och kryddor. Vinet har tydliga och välintegrerade tanniner, bra balans och ett långt elegant avslut.

Louis Latour Bourgogne Pinot Noir     450:-
Doften är djup av mogna svarta frukter såsom björnbär, svarta vinbär och blåbär. Smaken är fyllig och rund med toner av svarta vinbär och kryddor samt har en elegant tanninstruktur. Långt behagligt avslut.

Rosé vin

 

Husets rosé – Si Bontempo Organico Rosé       69:-/275:-
Ett torrt friskt rosévin med bärig smak av vildhallon, smultron och uppfriskande citrustoner.

Purato Rosé    80:-/320:-
Fruktig, frisk och bärig smak av röda sommarbär såsom hallon och björnbär med inslag av blodapelsin och andra citrusfrukter med pigg syra och relativt långt avslut.